Тема: Суплементи пред постапката ИВФ, за време на постапката, суплементи после трансфер и во текот на бременост

by Zoja Samandova Petrusheva
Гостин: Д-р Нела Деспотовска ,
Стручен соработник во Тримекс Дооел – компанија за увоз и дистрибуцаја на додатоци за исхрана (Nutrex Hawaii, Now Foods)

Слични содржини