Контакт

by martin

За информации може да не контактирате на:

e-mail: info@dobebepopatotnaivf.org.mк

Прашања поврзани со членство и чланарина:

e-mail: clenstvo@dobebepopatotnaivf.org.mk

Претседател на Здружението До бебе по патот на ин витро ( ИВФ )

Ана Андреевска

тел. +389 71 269 517